Laboratory of Computer and Information Science / Neural Networks Research Centre

Kesäteekkarihaku 2008
Summer Student Call 2008

Kesäteekkarihaku 2008 on ohi. Olemme lähettäneet ilmoitukset kaikille hakijoille. Kiitos hakemisesta!


TKK:n Tietojenkäsittelytieteen laitos (entinen Informaatiotekniikan laboratorio) tarjoaa:

Informaatiotekniikan kesätöitä

Työhön otetaan useita teekkareita, jotka sijoittuvat koneoppimisen, algoritmisen data-analyysin ja bioinformatiikan tutkimusprojekteihin kesäksi 2008. Kukin kesäteekkari saa henkilökohtaiseksi ohjaajakseen jatko-opiskelijan tai tohtorin, joka neuvoo tutkimustehtävissä.

Jos olet TKK:n (tai muun suomalaisen yliopiston) perustutkinto-opiskelija ja tunnet menestyneesi informaatiotekniikan tai matematiikan opinnoissasi, sekä tunnet kutsumusta tutkimusalalle, olet juuri sopiva hakija informaatiotekniikan kesäteekkariksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tutkimustyöstä.

Kesäteekkarina tehty työ on yleensä mahdollista sisällyttää opintoihin erikoistyönä. Kesän jälkeen kesäteekkareiden on usein mahdollista jatkaa työskentelyä laitoksen tutkimuksen parissa joko koko- tai osapäiväisinä tutkimusapulaisina. Tällöin työ voi myöhemmin jatkua diplomityön tekemisen muodossa.

Hakuaika kesäteekkariksi päättyy torstaina 31.1.2008. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa sihteeri Tarja Pihamaalle osoitteeseen Tietojenkäsittelytieteen laitos, Tarja Pihamaa, PL 5400, 02015 TKK, tai sähköpostilla Tarja.Pihamaa@tkk.fi, puh. 451 3272, huone B326 (TKK:n Tietotekniikan talo).

Koska kesätyö sisältää jonkin verran englanninkielistä raportointia, niin riittävän kielitaidon varmistamiseksi hakemukset tulee kirjoittaa tietyiltä osin englanniksi. Hakemuksen tulee sisältää

  1. lyhyt saatekirje, jossa ilmoitat hakevasi kesäteekkarin paikkaa ja jossa on yhteystietosi (suomeksi tai englanniksi);
  2. tuore opintorekisteriote;
  3. lyhyt englanninkielinen selitys, miksi haet informaatiotekniikan kesäteekkariksi;
  4. lyhyt englanninkielinen perustelu, miksi juuri sinut pitäisi valita kesäteekkariksi; sekä
  5. ansioluettelo eli CV (suomeksi tai englanniksi).

Jätettyjä hakemuksia ei palauteta.

Ura- ja rekrytointipalvelujen sivuilla annetaan neuvoja selkeän hakemuksen ja ansioluettelon kirjoittamiseksi.

Hakemuksia koskeviin kysymyksiin vastaa Kai Puolamäki (Kai.Puolamaki@tkk.fi). Jos jokin tietty tutkimusryhmä kiinnostaa sinua erityisesti, niin silloin sinun kannattaa ottaa yhteyttä suoraan kyseiseen ryhmään.

Informaatiotekniikka TKK:n Tietojenkäsittelytieteen laitoksella

Teknillisen korkeakoulun Tietojenkäsittelytieteen laitoksella suoritetaan maailmalla johtavaa koneoppimismenetelmien, algoritmisen data-analyysin ja bioinformatiikan tutkimusta. Laitoksella toimii Adaptiivisen informatiikan tutkimusyksikkö, sekä osin Algodan-tutkimusyksikkö, jotka ovat Suomen Akatemian valitsemia tutkimuksen huippuyksiköitä. Laitoksella on käytössä huipputehokkaat tietokonejärjestelmät, joilla laskennallisten menetelmien toimintaa voidaan simuloida ja kehittää.

Lisätietoja tutkimusryhmien kotisivuilta osoitteessa
http://www.cis.hut.fi/research/

You are at: CIS → Kesäteekkarihaku 2008

Page maintained by webmaster at cis.hut.fi, last updated Friday, 15-Feb-2008 16:42:34 EET